Uitvoering passe partout ophang-systeem

De Staallijst passe partout is gemaakt van metaal en heeft een bijzonder passe partout ophang-systeem. Het oppervlak van het passe partout is gecoat en het is een Hollands kwaliteitsproductproduct. De randen links en rechts zijn even breed. De onderrand is net wat breder dan de bovenrand. Op deze manier komt jouw foto helemaal tot zijn recht.

Met de bijgeleverde kleine magneetjes maak je de foto aan de achterkant vast. Dat werkt heel gemakkelijk als je de foto 4mm langer en 4mm breder afdrukt dan de uitsparing. Dan heb je namelijk een paar millimeter speling bij het plaatsen.

Bij elk passe partout wordt een sterk magneetje met een gat, een schroef en een muurplug meegeleverd. Met schroef en plug maak je die magneet vast aan de muur waar het passe-partout aan komt te hangen. Als extra kan je een magnetisch haakje bestellen als de wand voorzien is van een rail ophang-systeem. Dit haakje bevestig je aan de achterkant van het passe-partout. Met een koord bevestig je vervolgens het passe-partout, met haakje, aan het rail ophangings-systeem.

De apart te bestellen A3 ringband is een heel handige opbergmap. Je bergt je A3 prints er in op. Op die manier laat je gemakkelijk je mooie fotowerk aan anderen zien. De A3 prints zijn geschikt om met de Staallijst A3 passe partout aan de muur op te hangen.

Natuurlijk leveren we ook andere formaten. Daarnaast kun je kiezen uit de afwerkingen blank, zwart en wit. Ook andere maten en RAL kleuren zijn mogelijk. Klik hieronder en je weet alles over de vele mogelijkheden.

Naar de bestelpagina voor formaten en prijzen